Over mij

zelfportret sepia

Hallo, ik ben Linda De Wolf en ik stel me graag even kort aan jullie voor.

Mijn passie voor fotografie was er al van in mijn prille jeugd. Na mijn studies Audiovisuele Techniek en Fotografie, ben ik al snel als zelfstandige gestart met mijn eigen zaak Fotografie De Wolf. Als lid van de Vereniging van Beroepsfotografen, blijf ik uiteraard graag op de hoogte van de allerlaatste technologieën. Ik volg daarom regelmatig professionele bijscholingen, workshops en opleidingen.

Fotografe vind ik één van de mooiste beroepen die er zijn. Ik voel mij dikwijls enorm bevoorrecht dat mensen mij hun vertrouwen schenken om zich (soms zelfs letterlijk) aan mij bloot te geven.                                                                                                           Een fotoshoot is zoveel meer dan alleen maar foto’s maken. Het is mijn taak, als fotograaf, om het beste in u naar boven te halen, om u te laten stralen, om uw emoties vast te leggen.                                                                                                                                                Een foto is zoveel meer dan een klik! Een foto legt het moment vast, een herinnering voor altijd! Het is mijn prioriteit om samen met u dé perfecte foto te maken. Kernwoorden hier zijn: tijdloos, puur, eenvoud, speels.

Fotografie De Wolf beschikt over een complete ingerichte moderne fotostudio. U bent hier (mits afspraak) steeds welkom voor een ongedwongen, spontane fotoshoot van uzelf, uw kids, uw familie, uw huisdier… Of we zoeken samen naar de ultieme locatie. Naar wens, maken wij van uw mooiste foto’s graag albums, kaderboxen,…                                                                                                Of heeft u graag een echte eyecatcher in uw woonkamer, dan drukken wij uw favoriete foto graag af op canvas, op dibond, op fotoblok,… of lijsten wij hem in in een kader naar keuze.                                                                                                                                                           Er zijn zoveel mogelijkheden, welke wij graag met u overlopen.