Algemene voorwaarden

Fotoshoot en betaling

De fotoshoot zal plaatsvinden op afgesproken datum en uur. De klant ontvangt voorafgaand alle informatie over de kosten ervan. Het bedrag van de reportage wordt ten laatste betaald bij de levering van de bestelde fotoprodukten. De betaling dient cash te gebeuren of via overschrijving op rekening BE64 9733 4642 7652, met vermelding van naam en datum.

 

Intellectuele eigendom

Alle rechten op de aangeleverde foto’s en afgeleide producten ervan, blijven eigendom van Fotografie De Wolf. Aangeleverde foto’s en afgeleide producten ervan zijn uitsluitend bedoeld voor privégebruik en mogen op geen enkele manier worden gereproduceerd voor, of gepubliceerd aan het publiek zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van de fotograaf. M.a.w., Fotografie De Wolf behoudt de auteursrechten over de geleverde foto’s, tenzij anders bepaald. Bij aankoop van hoge resolutiebeelden staat de fotograaf zijn auteursrechten af en mag de klant vrij beschikken over de beelden. Indien gewenst, krijgt de klant, bij levering van zijn bestelling, gratis de digitale beelden ervan, op lage resolutie en voorzien van ons logo. Deze kunnen dan gebruikt worden voor bijvoorbeeld sociale media.

 

Gebruik door fotograaf

De klant geeft de fotograaf het recht om de foto’s te gebruiken voor eigen website/facebook/etalage/marketingdoeleinden… tenzij voorafgaand anders besproken.Indien dit niet door de klant wordt aangehaald, gaat deze akkoord met bovenstaande.

 

Annulering

Annulering is enkel mogelijk bij ziekte of overmachtssituaties. De fotoshoot wordt dan in overleg met de klant, kosteloos verplaatst naar een nieuwe datum.

 

Kwaliteit

De fotograaf voert de opdracht steeds uit volgens de regels van de kunst, in samenspraak met de klant.

 

Bijhouden van digitale bestanden

Fotografie De Wolf houdt de digitale bestanden van uw fotoshoot 5 jaar bij. Tijdens die periode, kan u ten alle tijde fotoprodukten bij bestellen.